Κυριακή 31 Ιουλίου 2016

Μιχάλης Χατζηγιάννης και Ζέτα Μακρυπούλια «διαψεύδουν» από την Λεμεσό τον χωρισμό τους!

 

Στους celebrities συχνά διακοπές και επαγγελματικές υποχρεώσεις πάνε μαζί και από τον κανόνα αυτό δεν γλίτωσαν Μιχάλης Χατζηγιάννης και Ζέτα Μακρυπούλια, οι οποίοι πέρασαν τρεις ημέρες στην Λεμεσό, δίνοντας με τον δικό τους τρόπο κι ένα τέλος στις φήμες που τους ήθελαν να έχουν χωρίσει για τα καλά Το διάσημο ζευγάρι το βράδυ της Τετάρτης 13 Ιουλίου βρέθηκε στο Αρχαίο Θέατρο Κουρίου, µετά από πρόσκληση της Αστυνοµίας Κύπρου η οποία σε συνεργασία µε την αρχιεπισκοπή Αµερικής και τον Μιχάλη Χατζηγιάννη διοργάνωσαν τη φιλανθρωπική συναυλία µε τίτλο "Αγάπη δε, Έχω...", υπέρ των παιδιών της Κύπρου.

Την εκδήλωση μάλιστα η οποία τελούσε υπό την αιγίδα της Πρώτης Κυρίας, Άντρης Αναστασιάδη και του Σεβασµιότατου Αρχιεπισκόπου Αµερικής κ. Δηµήτριου, παρουσίασε η Ζέτα Μακρυπούλια με τον Μιχάλη Χατζηγιάννη να αναλαμβάνει το ψυχαγωγικό τμήμα της εκδήλωσης.

Το επόµενο πρωί το ζευγάρι εντοπίστηκε από τους φωτογράφους να κάνει βόλτες στον υπέροχο παραλιακό της Λεµεσού όπου στο τέλος κατέληξε σε γνωστό εστιατόριο για το γεύμα τους. Στο πρόγραµµα διακοπών του ζευγαριού υπάρχει και πάλι η Κύπρος τον Αύγουστο, όπου µακριά από επαγγελµατικές υποχρεώσεις θα χαλαρώσουν και θα απολαύσουν τις παραλίες του νησιού µας. Πηγή: Newsit.com.cy


0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου