Τρίτη, 31 Ιανουαρίου 2017

Τελεσίγραφο Alpha σε Μουτσινά για τα νούμερα τηλεθέασης

 

Έντονη είναι η φημολογία για την εκπομπή «Ξαναδέστε τους» στον Alpha και τον Νίκο Μουτσινά, που φαίνεται να έχει πάρει τελεσίγραφο από τον Alpha, για να ανεβάσει τα νούμερα τηλεθέασης, διαφορετικά η εκπομπή θα ολοκληρωθεί πριν το τέλος της σεζόν.

Σήμερα το πρωί, στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου παρουσιάστηκε σχετικό ρεπορτάζ.

«Επικοινώνησα με τις δικές μου πηγές μέσα στο κανάλι και έμαθα τα εξής: Ο κύριος Σούσουλας, γενικός διευθυντής του Alpha, φώναξε τον Νίκο Μουτσινά και του είπε: "Σου δίνω διορία μέχρι τις 15 Φλεβάρη να αλλάξεις την εκπομπή, να δούμε τα νούμερα να ανεβαίνουν. Δεν είμαστε ευχαριστημένοι, κάνε κάτι"». Ο Νίκος Μουτσινάς, σύμφωνα με τα όσα μετέφερε η Ανθή Βούλγαρη, του είπε: «Μη με απειλείς. Αν θες να κόψεις την εκπομπή καν΄το τώρα. Εγώ δεν αλλάζω την εκπομπή».

Αυτό όμως που θέλει να αλλάξει ο Νίκος Μουτσινάς, σύμφωνα με τη δημοσιογράφο του «Φτιάξε καφέ να στα πω» είναι «ένα πρόσωπο μέσα από την εκπομπή που ήταν δικιά του επιλογή, δικό του στοίχημα, δεν του βγήκε, συμβαίνει και αυτό. Ο Νίκος θέλει να αλλάξει ένα πρόσωπο. Το κανάλι του είπε το εξής: «Αν αλλάξεις πρόσωπο θέλουμε να βάλεις το πρόσωπο που θα σου πούμε εμείς κι όχι αυτό που έχεις επιλέξει εσύ, γιατί σε αφήσαμε επέλεξες, δεν μας βγήκε καλώς ή κακώς, θέλουμε να βάλουμε το δικό μας πρόσωπο». Εκεί ο Νίκος τσινάει, δεν θέλει και κάπου εκεί υπάρχει αυτή η σύγκρουση», ανέφερε χαρακτηριστικά η Ανθή Βούλγαρη.

Δείτε το απόσπασμα από το zappit.gr: Πηγή: Thestival.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου