Τρίτη 2 Αυγούστου 2016

Aθηνά Ωνάση: Eίναι ο πρίγκιπας Χάρι ο επόμενος άντρας της καρδιάς της;

 
Είναι η κληρονόμος και τελευταία της δυναστείας των Ωνάση, Αθηνά, η γυναίκα που θα φέρει τον πρίγκιπα Χάρι στο ερωτικό προσκήνιο ακόμη μια φορά;
Αυτό υποστηρίζει σε αποκλειστικό δημοσίευμα του το περιοδικό της Αυστραλίας "New Idea" που φιλοξενεί συνέντευξη της φίλης των γαλαζοαίματων και κοσμικών της Ευρώπης Jessica Hay. Σε αυτή η Hay εξομολογείται εκ μέρους των Ωνάση και Χάρι ότι είναι στήριγμα ο ένας του άλλου.

Η Αθηνά Ωνάση έχει κρατήσει αποστάσεις από τα media μετά το πολύκροτο διαζύγιο της από τον Αλβάρο Ντε Μιράντα Νέτο μετά από δέκα χρόνια.

"Και οι δύο, και ο Χάρι και η Αθηνά, έχουν υπάρξει άτυχοι στον έρωτα και τώρα στηρίζουν ο ένας τον άλλο" υπερασπίζεται το δημοσίευμα που δίνει βήμα σε μια γυναίκα που καταδιώκει τους γαλαζοαίματους και την Κέιτ Μίντλετον από πάντα.


"Ο Χάρι γνωρίζει την Αθηνά εδώ και χρόνια. Οι δυο τους έχουν πολλούς κοινούς φίλους" συμπληρώνει η Hay που υπενθυμίζει ανάμεσα σε άλλα και την απιστία που οδήγησε στον επίλογο ενός γάμου που κόστισε πολύ.

 
 
Ένας γάμος που ανήκει στο παρελθόν

Όπως όλα δείχνουν η τελευταία των Ωνάση είναι τόσο αποφασιστική όσο υπήρξε και ο πρόγονος της, Αριστοτέλης. Σύμφωνα με δημοσιεύματα η Αθηνά Ωνάση, επιθυμεί να τηρηθούν οι όροι του προγαμιαίου συμβολαίου και να λήξει η υπόθεση διαζυγίου με τον Αλβάρο Ντε Μιράντα Νέτο όσο το δυνατόν πιο σύντομα.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι η πρώτη ακροαματική διαδικασία πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη, 16η του Ιούνη, στις Βρυξέλλες παρουσία μόνο των εν διαστάσει συζύγων και των δικηγόρων τους. Εκεί, η Ωνάση κατέθεσε ασφαλιστικά μέτρα κατά του Ντόντα και απαίτησε το “πάγωμα” των κοινών τραπεζικών λογαριασμών που διατηρούσε με τον σύζυγο της, ένα αίτημα που έγινε δεκτό από το δικαστήριο.

Επιπλέον απαγορεύτηκε ρητά η οποιαδήποτε μετατροπή στους τίτλους της κοινής ακίνητης περιουσίας τους, μέχρι αυτή να οριστεί στην ακροαματική διαδικασία του διαζυγίου και η κληρονόμος επιμένει στο προγαμιαίο συμβόλαιο που ορίζει ότι, σε περίπτωση διαζυγίου, ο Ντόντα δικαιούται το ποσό του ενός εκατομμυρίου ευρώ για κάθε χρόνο έγγαμου βίου.

Η αντιμαχία διαφαίνεται σκληρή, σχολιάζουν τα δημοσιεύματα, καθώς Ωνάση και Νέτο διαφωνούν στον καταμερισμό των κοινών περιουσιακών τους στοιχείων και ο ιππέας θα διεκδικήσει περισσότερα χρήματα. Το επόμενο ραντεβού ενώπιον του δικαστηρίου θα γίνει κεκλεισμένων των θυρών στο Πρωτοδικείο των Βρυξελλών τον ερχόμενο Σεπτέμβριο, προσθέτουν.

Μόλις πριν ένα μήνα η Αθηνά Ωνάση έκανε μια κίνηση που δεν αφήνει περιθώρια ερμηνειών. Πλέον, στο επίσημο σάιτ των αγώνων όπου συμμετέχει η κληρονόμος αναγράφεται ως Αθηνά Ωνάση (“Αthina Onassis”), με το επίθετο του Ντόντα να έχει αφαιρεθεί (“Athina Onassis de Miranda”). Πηγή: cnn.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου