Δευτέρα 18 Ιουλίου 2016

Ποια ονόματα σκέφτεται το Star για το "Voice" και το "Shopping Monster";

 

Στο επίκεντρο των τηλεοπτικών εξελίξεων βρίσκεται το Star, το τελευταίο διάστημα, με ένα παλιό γνώριμο και ένα νέο πρότζεκτ να «μαγειρεύονται», κάτω από άκρα μυστικότητα.
Οι ιθύνοντες, αν και επιθυμούν να κρατήσουν χαμηλούς τόνους και να συνεχίσουν με συνέπεια τα στρατηγικά τους βήματα που ξεκίνησαν και απέδωσαν καρπούς από την περσινή σεζόν, έχουν αρχίσει ήδη να συζητούν με πρόσωπα για το «Voice» και το «Shopping Monster», όπως αναφέρει το koolnews.gr.

Τα στελέχη έχουν κάνει ήδη επαφές με το Γιώργο Καπουτζίδη για το μουσικό σόου για το κομμάτι της παρουσίασης ενώ για την κριτική επιστροφή έχουν «πλευρίσει» ηχηρά ονόματα του μουσικού πενταγράμμου, όπως την Άννα Βίσση και το Γιώργο Μαζωνάκη.

Για το φορμάτ, που ακούει στο όνομα «Shopping Monster» και πρόκειται για ένα μαραθώνιο αγορών πέντε γυναικών που στο τέλος της εβδομάδας η νικήτρια θα κάνει πασαρέλα μπροστά στις υπόλοιπες τέσσερις ανταγωνίστριές της ενώ θα δέχεται κριτική και συμβουλές και από κάποιον σχεδιαστή, τρία ονόματα έχουν πέσει στο τραπέζι.

Η Τζένη Μπαλατσινού, η Βίκυ Καγιά, η Μαρία Μπακοδήμου αλλά και η Ισμήνη Νταφοπούλου ενδιαφέρουν το κανάλι με τις συζητήσεις να βρίσκονται ακόμα σε πρώιμο στάδιο... Πηγή: Thestival.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου