Τετάρτη 20 Ιουλίου 2016

Φρενίτιδα για την Lana Del Rey! Όλα όσα έγιναν στη συναυλία της στην Ελλάδα

 

 Με στεφανάκια από λουλούδια στα μαλλιά και μακρυά λευκά φορέματα υποδέχτηκαν οι φανατικές θαυμάστριες την Lana Del Rey στην Ελλάδα.
Η διάσημη τραγουδίστρια με την μαγική φωνή βρέθηκε στο Terra Vibe στη Μαλακάσα για το Rockwave Festival και τραγούδησε όλα τα αγαπημένα μας κομμάτια σε μια συναυλία που έμεινε αξέχαστη.

Με ένα γαλάζιο κοντό αέρινο φορεματάκι (που δεν άλλαξε καθ' όλη τη διάρκεια της συναυλίας) και όπλο της μόνο τη φωνή, η Lana Del Rey ανέβηκε στη σκηνή και προκάλεσε... φρενίτιδα. Μικροί και μεγάλοι περίμεναν με ανυπομονησία την Νεοϋορκέζα τραγουδίστρια με τον αντισυμβατικό χαρακτήρα και το ρομαντισμό που λείπει από τις μέρες μας και έφυγαν με τις καλύτερες εντυπώσεις.

Τη συναυλία άνοιξαν οι “Daphne and the Fuzz” και οι “The Cave Children” και γύρω στις 10 το βράδυ η Lana εμφανίστηκε στη σκηνή και τραγούδησε για μιάμιση περίπου ώρα καινούργιες και παλαιότερες επιτυχίες της.

Η έναρξη της συναυλίας:




“Δεν μπορώ να πιστέψω πως είμαι πάλι στην Ελλάδα”, είπε η διάσημη τραγουδίστρια και ευχαρίστησε τον κόσμο για τη δυναμική και την ενέργειά του. Και μπορεί ο συναυλιακός χώρος να μην γέμισε ασφυκτικά αυτήν τη φορά, το φανατικό κοινό της Lana Del Rey, όμως, ήταν από νωρίς εκεί και δεν σταμάτησε να τραγουδά μαζί της...




Φωτογραφίες: Πέτρος Χόντος Πηγή: Tlife.gr 









0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου