Πέμπτη 19 Μαΐου 2016

Eurovision: Κινδυνεύει να χάσει το «τρόπαιο» η Ουκρανία;

 

Το περασμένο Σάββατο η 29χρονη τραγουδίστρια από την Ουκρανία , που εντυπωσίασε με την ερμηνεία της κοινό και κριτική επιτροπή κέρδισε με διαφορά στήθους τα φαβορί Αυστραλία και Ρωσία. Έτσι αμνακυρήχθηκε η μεγάλη νικήτρια στον 61ο ευρωπααικό διαγωνισμό τραγουδιού.
Κάποιοι έκαναν λόγο για ένα καθαρά πολιτικό τραγούδι και δεν έχει θέση σε έναν διαγωνισμό τραγουδιού, κι ενώ καταλάγιασε όλο αυτό, νέα μπόρα ήρθε να ταράξει τα ήρεμα λιμνάζοντα νερά του ευρωπανηγυριού.

Μία online αίτηση που έχουν υπογράψει πάνω από 350.000 άτομα φαίνεται ότι είναι το αγκάθι για την EBU τόσα χρόνια έχει στα χέρια τον πιο αδιάβλητο διαγωνισμό τραγουδιού.

Ο Arthur Hovhannisyan από το Ερεβάν της Αρμενίας συνέταξε την αναφορά διαμαρτυρίας, γιατί όπως υποστηρίζει δεν είναι ξεκάθαρο το αποτέλεσμα του διαγωνισμού τραγουδιού .

Ανέφερε χαρακτηριστικά, πως «υπήρξε επέμβαση, από τις ίδιες τις επιτροπές ώστε να προωθηθεί η συμμετοχή της Ουκρανίας για πολιτικούς λόγους.»

«Η Ουκρανία είναι, και θα παραμείνει, ο νικητής του Διαγωνισμού Τραγουδιού της Eurovision 2016.
Αν συμφωνείτε ή διαφωνείτε, καλούμε όσους υπέγραψαν την παρούσα αίτηση για να αγκαλιάσει το αποτέλεσμα, που ισχύει σύμφωνα με τους κανόνες, και να συνεχίσει τον εποικοδομητικό διάλογο σχετικά με τον τρόπο για την περαιτέρω ενίσχυση και βελτίωση του Διαγωνισμού Τραγουδιού της Eurovision» Ήταν τα λόγια εκπροσώπου της EBU στο πρακτορείο Sputnic. Πηγή: Mad.tv

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου