Κυριακή 24 Μαΐου 2015

Mαρία Έλενα Κυριάκου: «Έκλαψα πάρα πολύ χθες. Δεν το περίμενα»

 

«Νιώθω ότι έχω δώσει τον καλύτερό μου εαυτό. Δεν περίμενα αυτό το αποτέλεσμα. Όλη η ομάδα είμαστε περήφανοι γι' αυτό που καταφέραμε. Όλοι μας λένε πόσο καλά τα πήγαμε αλλά δυστυχώς, η Eurovision –όπως είπε και η κυρία Κοζάκου- αποτελείται από δύο μέρη, άλλο είναι η εμφάνιση και άλλο η ψηφοφορία.» είπε φανερά στενοχωρημένη η Μαρία Έλενα Κυριάκου, μιλώντας στην εκπομπή της Μαρίας Μπεκατώρου στον ANT1.

«Αυτό που μας έκανε να παραξενευτούμε είναι πως χώρες που ήταν πιο κάτω από εμάς στον ημιτελικό, ξαφνικά βρέθηκαν πιο πάνω. Πιστεύω πως στην ψηφοφορία, σίγουρα έπαιξαν ρόλο τα πολιτικά και γεωγραφικά δεδομένα. Έχω χρόνια που παρακολουθώ τη Eurovision και πρώτη φορά είδα τόσο προβληματική ψηφοφορία. Ήταν όμως μεγάλη εμπειρία. Η διοργανώτρια χώρα δεν πήρε ούτε ένα βαθμό. Πιστεύω πως ο Σουηδός ήταν καλός αλλά για μένα η Ιταλία άξιζε την πρωτιά» τόνισε στη συνέχεια.

Όσο για τους 8 βαθμούς που έδωσε η Κύπρος στην Ελλάδα και όχι 12άρι, η ίδια σχολίασε: «Το κοινό της Κύπρου μας έδωσε 12άρι, η κριτική επιτροπή ήταν αυτή που μας έριξε. Κι αυτό με στενοχωρεί πάρα πολύ. Το πήρα όμως από το κοινό και αυτό είναι αρκετό για εμένα».

Στη συνέχεια αποκάλυψε πως ο Ζαν Πολ Γκοτιέ είπε στην Κοντσίτα να ψηφίσει την ελληνική συμμετοχή γιατί «όπως της ανέφερε "η Μαρία Έλενα είναιμία ντίβα με καταπληκτική φωνή." Εγώ αυτά τα σχόλια θα κρατήσω» ανέφερε η τραγουδίστρια.

Στο τέλος, η Μαρία Έλενα παραδέχτηκε: «Ήταν πολύ μεγάλη εμπειρία και με χαμηλό budget δώσαμε τον καλύτερό μας εαυτό. Ήταν άδικο όλο αυτό. Αν ήξερα ότι θα παίζονταν όλα αυτά τα παιχνίδια ίσως να μην το ρίσκαρα και να μην πήγαινα στη Eurovision.Έκλαψα πάρα πολύ χθες. Δεν το περίμενα». Πηγή: Star.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου