Τρίτη 4 Μαρτίου 2014

Τα υποψήφια τραγούδια για τον ελληνικό τελικό της Eurovision

 

Ανακοινώθηκαν τα υποψήφια τραγούδια τα οποία θα διαγωνιστούν στον ελληνικό τελικό για την ανάδειξη του εκπροσώπου μας στον 59ο πανευρωπαϊκό διαγωνισμό τραγουδιού της Eurovision στην Κοπεγχάγη.

Τα τέσσερα υποψήφια τραγούδια, με αλφαβητική σειρά, είναι τα εξής:

Freaky Fortune feat. RiskyKidd - « Rise up» (Panik Record)

Mark Angelo feat. Josephine - «Dancing Night» (Panik Record)

Κρυσταλλία - «Πεταλούδα στην Αθήνα» (Platinum Records)

Κώστας Μαρτάκης - «Κανένας δεν με σταματά» (Platinum Records).

Η πρώτη τηλεοπτική μετάδοση των υποψήφιων τραγουδιών και των συντελεστών τους, θα γίνει αύριο, Τετάρτη 5 Μαρτίου, στο πλαίσιο της εκπομπής της Δημόσιας Τηλεόρασης «Επικαιρότητα» (10.00-12.00). Αμέσως μετά το τέλος της εκπομπής τα βίντεο των υποψήφιων τραγουδιών θα είναι διαθέσιμα στο επίσημο κανάλι του MAD στο Youtube, www.youtube.com/madtvgreece
Ο ελληνικός τελικός, για την ανάδειξη του τραγουδιού που θα μας εκπροσωπήσει στον 59ο Διαγωνισμό της Eurovision, θα πραγματοποιηθεί στο πλαίσιο ειδικής βραδιάς την Τρίτη 11 Μαρτίου στο «Acro Music Hall», και θα μεταδοθεί απευθείας από τη Δημόσια Τηλεόραση.
Φέτος συμπληρώνονται 40 χρόνια από την πρώτη ελληνική συμμετοχή στη Eurovision στο Brighton της Μεγάλης Βρετανίας.
Στόχος της φετινής διοργάνωσης δεν είναι μόνο η ανάδειξη της ελληνικής συμμετοχής, αλλά και ο εορτασμός των 40 ετών συμμετοχής στη Eurovision μέσα από ένα λαμπερό σόου με μεγάλες εκπλήξεις και μοναδικές εμφανίσεις παλαιών και νέων καλλιτεχνών.
Τον εορτασμό των 40 χρόνων της ελληνικής συμμετοχής θα πλαισιώσουν τα ντουέτα των Ελπίδας - Tamta, Σοφίας Βόσσου - Demy, Καίτης Γαρμπή - Vegas, Καλομοίρας - Claydee αλλά και του Πασχάλη, της Μπέσσυς Αργυράκη, του Ρόμπερτ Ουίλιαμς, της Μαριάννας Τόλη μαζί με τις Μέλισσες. Από την βραδιά δεν θα μπορούσαν να λείπουν οι περσινοί νικητές Koza Mostra και ο Αγάθωνας. Την εκδήλωση θα παρουσιάσουν για δεύτερη συνεχή χρονιά, η Δέσποινα Βανδή και ο Γιώργος Καπουτζίδης. Πηγή: naftemporiki.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου