Τρίτη 31 Δεκεμβρίου 2013

Αυτοί είναι οι πιο ακριβοπληρωμένοι αστέρες σύμφωνα με το Forbes


Στην κορυφή της λίστας του Forbes βρίσκεται η βασίλισσα της ποπ, Μαντόνα, με κέρδη 125 εκατομμύρια δολάρια μόνο για τη σεζόν 2012 – 2013.

Ο Τζον Μπον Τζόβι κατέχει τον τίτλο του… αυτοκράτορα με κέρδη που φθάνουν τα 205 εκατομμύρια δολάρια αν και έχει καιρό να κάνει μουσική επιτυχία.

Η Όπρα Ουίνφρεϊ μόνο τη φετινή σεζόν κέρδισε 77 εκατομμύρια δολάρια, ενώ με 20 εκατομμύρια δολάρια λιγότερα ο Ρόμπερτ Ντάνουι Τζούνιορ δεν φαίνεται να έχει παράπονο…

53 εκατομμύρια δολάρια δεν είναι λίγα για την 33χρονη Μπιγιονσέ η οποία μάλιστα μαζί με το σύζυγό της τον ράπερ Τζέη Ζι κερδίζουν μέσα στο 2013 95 εκατομμύρια δολάρια!

Η Αντζελίνα Τζολί με φετινά κέρδη ύψους 33 εκατομμυρίων δολαρίων δεν θα μπορούσε να λείψει από τη λίστα του Forbes, όπως και η Σοφία Βεργκάρα, η οποία μετρά κέρδη ύψους 30 εκατομμυρίων ευρώ.

Η Τζένιφερ Άνιστον χορεύει στο χορό των 22 εκατομμυρίων δολαρίων, ενώ η βασίλισσα της πασαρέλας Ζιζέλ Μπούντχεν αποδεικνύεται και βασίλισσα του κέρδους, με απολαβές ύψους 42 εκατομμυρίων δολαρίων. Thestival.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου